Kam...
Anotace: Nechtěla, ale stala se jím.. Kdo to ale dopustil? On nebo ona?..
Kam se poděl,
zámek z vánku
Kam se poděl,
svit červánků?
Odešel s ním, bílý den
Nadešla noc,
už jen ona je
a vládne...
/Tiše usíná, víla zlomená,
v napadapaném listí.../
/Dýchám, abych viděla
intimitu dívných,
pohledů Tvých/
Komentáře (0)