Hledám Anděla
Anotace: Který bude pořád se mnou...
Sedíš v křesle a pořád se díváš
Oči máš ospalé a špatně dýcháš
Nikdy neřekneš ani slovo
Jen mlčky kýváš hlavou
Že, to je ono ...
Rukou hladíš mé dlouhé vlasy
Přeješ mi den plné krásy
A proč asi..
Jsi Anděl spásy...
Zhasínám lampu pod kterou sedíš
Dávám ti na kolena hlavu a jen
šeptám,co nevíš
Anděla jsem nikdy nepotkala
Jen marně volala,když jsem
stála u potoka a Tebe čekala
Přišel jsi se z dlaní napít
A pošeptal mi tajná přání
Že hlídáš mé klidné spaní
Tak proč Tě nemohu nikde najít...
Přečteno 478x
Tipy 17
Poslední tipující: Mácha, Psavec, mida, zelená víla, jeduvka, labuť, Niky88, Chico1, WhiteSkull, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)