Krize identity
Někdy je černá s pruhama bílýma,
jindy je bílá s černými pruhy.
Často má křídla motýla,
občas umí ukázat i zuby.
Slastnou vášeň prožívá.
Jindy je chladná,neživá.
I tak si život užívá.
Někdy jen, když se nikdo nedívá.
Je sama jediná,
chtěla by být dokonalá.
Nejde ji zapomenout,
a přece zapomíná.
Je veselá a snivá.
Je černá a bílá.
Vždycky jiná,
než potřebuje být.
Přečteno 437x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, nejsembásník, bobi bobie, susana načeva, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., ilona, zelená víla, Tacca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)