Jedině...
Půlnoční vánek tančí si s ránem
z rozpadlé modlitby zmizelo ámen
utichající píseň z tvého srdce zní
bojím se chvíle
kdy přijde ten tón - poslední
jak časem spadený list podzimu
schovávám naději na zimu
do rozpraskaných ker na tvé tváři strachem
z dalšího dne
ve stopách prachem zavátými
beze slov ve vlnách vlastní viny
svěřuji tajemství mezi stíny
dohasínajících svící
květoucích očí s odrazem kruté pravdy hříchu
jež v lijánech smuteční vrby
s proudící touhou k zemi se snáší
nemůžu žít bez té písně
vprostřed nekončící tísně
neobnášející slova
ale cit
skrytý za noční zpovědí
bez odpovědi
mezi nocí a dnem
mezi nocí a snem
mezi touhou a vášní
svíčku už zhasni
a tiše věř...
.........
..
jedině v sám sebe...
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, strašidýlko-střapatý, zlomený a nanicovatý -__-, CULIKATÁ, Petbab, Lenullinka, Kristine Clary-Aldringen, Demedalex
Komentáře (2)
Komentujících (2)