Hledání ...
Jsem sama se svým splínem.
Můj svět byl o iluze oloupen.
Jsem sama sobě stínem,
kdo pomůže mi z toho ven.
Jsem nahá mezi růžemi
a trní kolem píchá.
Zahradymi temnými,
vede mě ďáblova ruka.
Kam dovede mě cesta kamenná ?
Co za mýšlí ten ďábel ?
Kdo řekne, co to znamená ?
Možná najdu někde muže,
dřív než se mnou bude ámen.
Ostříhá ty žluté růže .....
====================================
V jeho náruči zemřu blahem...
Přečteno 403x
Tipy 15
Poslední tipující: bobi bobie, nejsembásník, susana načeva, Psavec, Markéta Hl., CORONATION, lyrickycynik, modrá..., Skalsky Pavel, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)