Andělé,dejte klid tomu místu
Anotace: ...Katyň 1940...Katyň 2010
Andělé,dejte prosím klid už tomu místu
ať můžou stromy zase kvést...
Ať jarní míza proudí do všech nových listů
a podběl svítí podél cest...
Je smutno
a není třeba dlouho mluvit
každý ví
že zem je plna polské krve
a do plného vědra
osud přilil
novou číš
Je smutno
a dlouho bude bolet.
Andělé,dejte prosím klid už tomu místu...
Přečteno 291x
Tipy 31
Poslední tipující: Rootness, BARBYE, ziriant, Žqáry, Barunka.K, Severka, labuť, vyskovak.cz, hašlerka, Flamy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)