Melancholie
Anotace: Melancholické myšlenky, které mi lítají hlavou..
Touha po poznání
Dívku pophání
K širým dálavám
Je zde a přítel tam
Poznat by ho chtěla
I když nevěděla
Kdo skrývá se tam
Odešla vstříc těm dálavám
Slzy stékají po tváři
A kanou, kanou
K melancholie oltáři
Chuť mají hořkou a slanou
Jako celý život
Pár slov ze samoty
Pár písmen, jak noty
Zapsány ve verších
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, střelkyně1, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)