Špatná pohádka
To co jednou vzniklo v jednom člověku...
Se předává dál, jako strašný osud
a nezáleží na věku...
Vzala sebou každého, všechny
co do cesty jí přišli...
Vyhrát nemohli a tak ze života sešli...
Jedna dívka se jí chtěla postavit...
a konečně její řádění zastavit...
Netušila však, že ona sama bude jejím cílem....
A nakonec... se také stala strážným andělem....
Komentáře (0)