Anotace: ...nebo v moci ????
Láska někdy velmi
bolavá
není důvodem umírat zamlada
až slunce slzy osuší
vkrade se nová do duší
a bude jistě ta pravá!
Budeš si potom zpívat-tradááá:-)
20.04.2010 11:11:00 | CULIKATÁ
v noci si šeptej tajná přání,
o citech něžných, milování,
pak přijde sen o krásných svících,
kdy život touhou ze tmy křičí...
20.04.2010 09:35:00 | nejsembásník
Ne - neumírej, to je škoda,
na to ještě času dost,
i když samota ti srdce bodá,
přijdou chvíle pro radost.
Přijde světlo - teplo - důvod,
budeš mít zas pro co žít,
já neznám sice na to návod,
ale život krásný by jistě mohl být.
Ahojky Bobi
20.04.2010 08:43:00 | bobi bobie