Anotace: zklamání mění lidi, ale ne k lepšímu
Dovoluji si nesouhlasit. moje zkušenost je čím hlouběji člověk padne a čím horší věci si zažije.. umí potom mnohem intenzivněji a víc vnímat ty obyčejný krásný věci..
22.04.2010 19:15:00 | Nút
Není pouze jeden druh lásky
nosíme přes oči tmavé pásky
rádi se můžeme všichni mít
a radostí druhých-šťastnými být
alespoň pro tento čas
piš pro nás zas
s úsměvem najdeš lásku snáz:-)
20.04.2010 11:01:00 | CULIKATÁ
zklamání lidí změní,
ale nesouhlasím s tím,
že zákonitě k horšímu
většinou za zklamáním
jde ruka v ruce lpění
a jiné připoutání
20.04.2010 10:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba
zklamání z lidí se špatně vstřebá,
však ještě je tu naděje,
že ten, kdo víru stále hledá,
vyhrabe ji ze závěje...
nevzdávej život, je tu krásně,
pár lidí čeká na Tvá dílka,
piš nové, veselejší básně,
nádherné verše z duše snílka...
20.04.2010 09:23:00 | nejsembásník