Boj za smrt
Člověk nedokáže bojovat s nehmotným
proti těmto věcem se stane neschopným.
Jestli jen jedinkrát prohraje
ten hořký květ zármutku v něm uzraje.
A pak se všechno zvrtne do velké bitvy.
To smutek a rozum nastejno vzdychly.
Začne boj, odehrávající se uvnitř duše.
Ten zvuk co právě vyšel byl z nabité kuše.
Zasáhl přesně to bolavé místo
a v ten okamžik mi srdce kleslo.
A žal, jenž mě tak dlouho tížil
se na věčnost s mím srdcem smířil.
Komentáře (0)