.............
.....
všude plno krás
nevidím však modré nebe
ztratily se hvězdy
otevřená cesta do krajin všech snů
zastíněné slunce povadlými skutky
pomyšlení na předsudky
kolem tápající stíny
uprostřed temnoty
svlečeni z nahoty
do lživých pravd
a srdce z trnů
nezkrotí vlnu
každý večer bez pozvání
stěny kolem šednou
nevnímám
nepustím je jednou
do myšlenek
do svědomí
radši padnu
v bezvědomí...
mezi peklem, mezi zemí
do věčného zapomnění
kde slova křídla nelámou
a osud spravedlivě káže
do knihy životů
jež prý Bůh každému z nás váže.....
(Chceme si psát svou, zvrátit cesty osudu,
zlámané již příliš brzy, tak prosím, dovol!)
/Strašně mě to mrzí.../
....
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Lenullinka, Strixa, zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, Petbab, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)