Anotace: Přišla na mě krize a ještě ke všemu..už je všechno pryč...
Ta je krásná... vážně. (Jsem...a to mi stačí?!)
:-)
20.05.2010 21:52:00 | okousaná od světlušek
:) Jejda mane, no tak děkuju, takhle mi to nikdo cizí ještě neřekl :)
25.04.2010 17:10:00 | PPetrushka
Souhlasím se zelenou vílou.
Jinak báseň je bezvadná.
Donutí člověka aby se nad ní zamyslel.
24.04.2010 12:15:00 | Pučik
každý je pro každého otázkou.. a je to tak v pořádku, objevovat stále a stále, ty střípky v člověku, nechávat se okouzlovat i bolavět.. oněmět i křičet.. jen neustále nacházet, donekonečna .. fascinovat i býti fascinováni ..
23.04.2010 22:03:00 | zelená víla