Nic se mi nechce...
Anotace: Na světě jen radost není, častokrát nás sklátí splín, a z pocitu vyhoření do života vstoupí stín...
Nic se mi nechce,
síla dochází mi,
smutek se lehce
zakuklil v mé rýmy,
cit zdá se býti
setrvačnost zvyku,
v duši mé svítí
spousta otazníků,
jež týkají se
existence Lásky
o které ví se,
že nosí i vrásky.
Odcházím tiše,
myslím na příběhy
z pohádek říše,
z písmenkové něhy,
co verše dávné
jak třešnička zdobí,
než křídlem mávne
drsnost této doby...
Přečteno 778x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, Kajaro, kuskus pruhovaná, Divoženka1, carodejka, nejsembásník, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)