Póza na námět
pod okny noční svět
vybarven žlutočerně
nečeká na závět
vždyť nemá potomky
můžeme Ave pět
s tlupou vínopijců
pózovat na námět
obrazu: Hříchy světa
nebo těch po dvou pět
pomníků vztyčit k nebi
a nechtít rozumět
(porcovat laskonky)
a tiše sčítat léta
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, dablik007, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)