Autobiography.
Anotace: Potrestaná za svou blbost.
Předmluva:
V čase minula chvíli,
kdy mohla by
TEN VLAJÍCÍ STAV VÍLY!
ale ovládly ji obavy.
--------------------------------------------------------
Tlukoucí ticho tišící výkřiky ze tmy,
posuzujíc pomíjivost všech smyšlených plánů,
na útěku obklopujíc se zdmi,
nenávist k dcerám všech králů.
Zamčené brány k vysněným snům,
nedosažitelná paleta krás,
nechuť podléhat sladkým slovům,
v hlavě znějící jeho hlas.
Odpověď v bublině,
jež nikdy nepovstane hlukem dál
a klíč litující gumový ráj,
odmítá hadovitě rozpřáhlé nože
a nutkavé pocity bezmoci.
Nikdy nepřizná mrakodrapy spodních slov
deroucích se skrz kouř.
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Markéta G., Vee-Vee, Psavec, hašlerka, Lucijena, labuť, CULIKATÁ, JohnyD., Stinking Lady
Komentáře (1)
Komentujících (1)