Bezradná Princezna
Proč probrečí celou noc.
Proč tolik křičí o pomoc.
Proč ta pomoc nepřichází.
A proč když přijde, ji kolena srazí.
Proč není schopna sama žít.
Tak kdo jí radu dá.
Proč neumí si poradit.
Kdo pomůže jí odrazit se ode dna.
Kdo dá jejímu životu smysl zas.
Kdo pomůže jí vstát .
Kdo rozboří zoufalství hráz.
Ona to ví, že je to tak :
Život si sama musí z trosek poskládat!
Sama se o sebe musí postarat!
Jenže jí to nejde!
Potřebuje aby měl jí někdo rád.....
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, nejsembásník, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)