Sweet Dreams

Sweet Dreams

Anotace: ..................

Krouží, hledá, pláče
Naděje lidí, kteří
Hledají smetí v dlaních
Když svírají cigárko u parkáče
A trapně pořád věří

V den, v noc, v kouzlo osudu
V ironii dětí
S otázkou co bude až tady nebudu
Do očí meteme jen kupu smetí
Co mění se v pláč

Ve slané krůpěje potu
Ve dva krvavé pramínky
Za zdí z ostnatých plotů
Utopí i Optimista své poslední vzpomínky
Na dny, kdy bylo krásné žít...........
Autor Nola77, 30.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 19
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, mida, Beepat, hašlerka, ilona, labuť, Kett, fisico, CORONATION, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

01.05.2010 19:51:00 | hašlerka

Nepotřebuje komentovat... posílám úsměv do duše, pane...

01.05.2010 09:27:00 | labuť

Nolíí,kdy bylo krásně žít
je ve vzpomínkách hodně sil
Tak proč si to neužít,viď...

30.04.2010 22:17:00 | Kett

je...

30.04.2010 18:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí