Šílená
Jeden krok za krokem,
stejnou cestou jdem,
pozdravuj doma tak ahoj,
rozume.
A už nic nebude,
hvězdy ti nesvítí,
smyslů tu pozbude,
v nesmyslu žití.
Ten blázen,
co sám sebe poztrácel,
jak svůj sen,
z jehož už prozřel.
Ze srdce šílím,
proč to jen dělám,
civím, brečím,
a nikoho nemám.
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ewon, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, Dev_LATea_princess, labuť, Giginka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)