Zmizelo
z mlžných holinek noci
vyzulo se ráno
v louže
a ospalky v očích
přistihnutých milenců
s ulepenými řasami od východu slunce
a levného vína
kde místo pravdy
na dně tlely pochyby
podvedeného vinaře
a trocha moře v zavařovací sklenici
co ztratilo chuť v příliv
a tóny sirén
polklo sebe sama
v drobnou vlnku
a zmizelo
v jejich dlaních
v poslední solné krystalky
naděje
pro zakázanou lásku
Přečteno 376x
Tipy 22
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Koskenkorva, Churry, ilona, Psavec, enigman, zenge, Dota Slunská, dream in emptiness, hanele m., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)