Zasloužím si
Zasloužím si lásku,
zasloužím si cit,
nechci jen masku,
nechci sama být.
Snad nechci toho moc,
snad není to tak hloupé.
Mám volat o pomoc ?
A čekat, kdo mě uslyší?
Jak dlouho čekát mám ?
Jak dlouho živit planou naději ?
Život mezi prsty protéká.
Stále čekám na zázrak.
Měla bych toho nechat raději.
Jenže toho se bojím,z toho mám strach.
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: Divoženka1, Dygi, TetaKazi, bobi bobie, Larey, Zasr. romantik, Psavec, nejsembásník, enigman, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)