Ztráta
Anotace: co cítí člověk, který přišel o matku...
ZTRÁTA
Nádherné květiny dostala k svátku,
měla z nich velikou radost,
tentýž den přišla však o svoji matku,
v očích už měla jen lítost
Černé šaty oblékla si
na sebe,
tvář však měla zahalenou,
dívala se do nebe
Bože proč, vždyť teď jsem sama,
proč jsi mi vzal matku?
srdce z hrudi vyrval jsi mi,
v ten den mého svátku
Nyní držím v ruce růže,
stojím u matčina hrobu,
sypou na ni stále hlínu,
pohřeb trvá dobu
Pláču jako malé dítě,
vzlykám nad svou ztrátou,
teď jsem sama, bez nikoho,
máma šla za tátou
Bože proč jsi mi vzal duši?
tělo mé se zmítá,
srdce bolí, slabě buší,
smrt mě pouze vítá
Nemám matku ani otce,
proč tu tedy jsem?
Bože prosím smiluj se,
chci jít s mámou pod zem
Komentáře (0)