Brzdy co bolí...

Brzdy co bolí...

Anotace: Může být hádka a ta není krásná. Může být krátká, ale nemusí být už taky žádná... :(

Já nerad se hádal, však ráno se stalo,
Ty spadla si pod kola a já spadl na dno.
Já nechtěl se hádat, když nebylo nač,
Když viděl jsem slzy, když viděl jsem pláč.
Odešla si rychle, neřeklas nic,
Na stole tvá snídaně a vedle ní klíč.
Bouchla si dveřmi, co ránu mi solí,
Pak slyšel jsem brzdy, co tolik mě bolí.
Přes slzy v očích, si neměla pojem,
Že už si na cestě, před naším domem.
Stírám tvé slzy a není to klam,
Proč zrovna ty, boha se ptám.
Třpytí se slova, zalitá krví,
A já ptám se boha-PROČ?
Autor Stiffler.69, 06.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, Házté, ilona, Mraveneček, Květka Š., CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutný příběh, snad se dá ještě něco napravit...

07.05.2010 01:49:00 | Házté

Pro nesoulad zájmů,
řek by soudce ...

06.05.2010 05:55:00 | rezina

Jestli se to fakt stalo, tak potom upřímnou soustrast..

06.05.2010 04:48:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí