*
Mezi okeními tabulemi
v území nikoho
uvězněná
vyklepává můra
samet s křídel
na rozhraní dvou světů
zpochybnělá
jistota soukromí
drcená pohledem
fasetových očí
můra která ví ...
a děsí
svou samozřejmou
přítomností
posla noci ...
.
.
07.07.2010 11:29:00 | HarryHH
...Ty se máš, že si pamatuješ, co Ti prošlo hlavou před spaním :-) Já když se ráno vzbudím, tak si nic nepamatuju...a tolik bych chtěla:-)
23.05.2010 01:03:00 | Házté