Znič mne
Anotace: Báseň, kde promlouvá osud
Sbírka:
Eternit
Jsem škaredý bez kousku cti
Jsem chudák s velkým bohatstvím
Jsem chorobná hnilotina ve větru
Jsem tvůj strach ze smrti
Jsem tvůj zbabělec, já vím
Jsem tvůj osud, hraj moji hru
Až příjde čas, znič mne!
Až pochopíš, znič mne!
Až zabiješ, pak se tak stane!
Jsem režisér s arogancí
Jsem slepá spravedlnost
Jsem nenávist bez příčiny
Jsem tvůj cejch bolesti
Jsem tvoje smůla, nemám dost
Jsem tvůj pocit viny
Až příjde čas, znič mne!
Až pochopíš, znič mne!
Až zabiješ, pak se tak stane!
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (3)
Komentujících (2)