Už konec???
Cítím ze dna
slunce svit
s úsměvem tvým
navždy žít.
Navždy zemřít
světlem jít
vodu mrtvou
z tůně pít.
Viděl tvář
tak už dost
tak už zemři
jsi jen host.
...na tomto světě...
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Nút, Izza, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)