Ozvěny..
Ze Země ozvěny
Tvé slyším skvěle
- já tep opožděný
mám v celém těle
srdce mi tluče snad
jednou v hodině
líp je na každý pád
bít aspoň líně
než se nehnout ani
nejmíň, či vůbec
(z hrudi se vyklání
kampak chce utéct?)
třeba i bez srdce
nač by mi bylo
vzplanulo, když prudce
Tvé políbilo..
Kvůli ní utichlo
ať její spánek
neruší, ustřihlo
mašli líbánek
z barevné pentle snů
- krásnějších není
dráhou svou neprotnu
je.. po setmění
Přečteno 344x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Vjeršotepec, Dygi, Elza511, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, Zefi, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)