tři bratři
Anotace: o bolesti v lidskych dusich a srdcich
smrt,žal a bolest je jako dravy ptak,co dohoni tě jako vlak. co v lidech bolest rodi, co krasnym dusim i srdcim škodi. když smrt pohledne do oči chlad tě razem zaskoči. kdyz přijde na tebe smutek a zal jakoby ti srdce i dusi vzal. tři bratři chodi světemdal, sam život je jejich kral.
Komentáře (1)
Komentujících (1)