nic
Srdce na dlani,
ještě tluče,
dříve plné života,
teď tiše zkomírá
drží ho ruce studené ,
zcela bez citu,
ruce které lásku zabijí,
Naposled srdce zmáčknou,
ono pláče ,krvácí,
láska se ztrácí.
Zazní poslední buch buch
pak ticho všechno zahltí,
láska zemře
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, bird225, CULIKATÁ, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)