dost se mě tohle téma týká, děkuji za verše a za povedenou básničku dávám ST ;-)
20.08.2010 14:42:00 | Gabrielle
Ano, uspěchaná doba a zákony nás nutí, jednat tak, jak píšeš. Když si dovolíš zůstat doma, přijdeš o práci a o peníze a z čeho pak živit vlastní rodinu... City a láska jdou v dnešní době stranou a to je moc smutné!
18.05.2010 18:44:00 | labuť
Vše máme v dnešní době,
jen ne čas na nejbližší
Kéž aspoň jedno vlastní robě
touhu starce uslyší ...
ST
18.05.2010 15:27:00 | rezina
plně se s tebou ztotožňuji,
LDN je posledním krokem ke smrti...
je to vizitka naší společnosti a hlavně státu - sociální cítění jde úplně jiným směrem, než hodnotou lidského života...
18.05.2010 08:14:00 | nejsembásník
Hezké a pravdivé.))) Tohle s klidem i podepíši, sama jsem dne s denně viděla ty smutné tváře lidí ano, nemáme na sebe čas, neumíme dávat lásku, ale přitom ji toužíme dostávat.))) smutné dílko, leč plné pravdy.
18.05.2010 01:50:00 | carodejka