Vkládám do dlaní.....
Konečkami prstů
Vkládám do dlaní
Kousky mlhy a rosu ranní
Bolavé životní kapičky
Když osud svázal nám na botách tkaničky
Chci krok, chci jít opět dál
Chci být jen ten
Kdo řekl Tebe jsem miloval
Řekni Bože, tak řekni
Proč nejde se dostat z toho bláta ven?
Proč slunce pálí?
A déšť nás pokaždé smáčí?
Proč svoje matky jsme rozplakaly?
A smrt s životem tu ruku v ruce kráčí?
Proč ten co to vzdá zůstane zatracen?
Víš i k tomu je potřeba odvaha.........
Přečteno 335x
Tipy 20
Poslední tipující: jvacl, mida, carodejka, Beepat, hašlerka, Jiparo, labuť, Bíša, Psavec, CORONATION, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)