Anotace: Pro tebe HE
Proč měl bych chtíti zpět
život tvého otroctví?
Mě vyhovuje onen nový svět,
o němž nemluvilo proroctví.
Proč však komunikace nám vázne
poté, co není jenž mohlo být?
Na další slova energie slábne,
a oba nadále budeme žít.
21.05.2010 21:07:00 | RešHeNúnHe