Zrádná noc
V alkoholovém opojení slepý kráčím tmou,
neony do noci svítí z nebe padá déšť brodím se kalužemi pode mnou,
na krku skořábka už dávno rozbitá na střepy,
ta zrádná noc mě ubíjí lidé jsou jak vybledlé plakáty,
u stropu kde se sráží světlo s tmou,
mlhavé obrysy hvězd jenž září na cestu mou,
a svět jako kocábka v bouři která hledá směr,
jako ztracený vor jenž míří na sever,
v kalužích zármutku teď utápím svůj žal,
radši bych už usnul a na vždy spal...
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: ta.cupka., Spajdy, Květka Š., Házté, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, Divoženka1
Komentáře (9)
Komentujících (8)