Počkal jsi na dně
Anotace: ...než za tebou příjdu. Zase ty drogy...
Držím tě za ruku
a nepustím
držím jen stín
kam jsi odešel?
Hledám tě
bojím se tmy
hledám naše sny
rozpadly se v prach.
Tak jako my
už nejsme skuteční
koncert smuteční
v uších zněl.
Osud roztrhal
nám žíly
ticho sílí
máš taky strach?
Ulička slepá
a není návratu
počítám útratu
nemám nic.
Plazíš se dál
mraky skrz,
třpytem slz
osvícena cesta tvá.
Dochází dech
do bláta klekám
před smrtkou smekám
chci ti běžet vstříc.
Jsi u konce tunelu
a světlo není,
co se změní
když příjdu já?
Teď ve tvém objetí
klidně usínám
pořád vzpomínám
na věci cos říkal,
kdyžs před problémy neutíkal.
Na plány, co jsme spřádali
i v dobách, kdy jsme strádali
- na každý cíl
my měli dost sil -
Oni byli proti nám,
tys na všechno zůstal sám.
Přestal jsi se smát,
tvé srdce protnul chlad.
O moji pomoc jsi nestál,
tak jsem se taky snažit přestal.
Odkvetly verše
a životy uvadají,
zbytky lidství dopadají
na sivou líc.
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., RešHeNúnHe, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)