čekání
Anotace: ach čekání prokleté a hodiny zakleté
Sedím tu sám -jediný,
můj pohled poutají hodiny
klidně a líně tikají
a rty mé tiše šeptají:
ať rychleji letí čas
a já ji spatřím vejít zas!
však na mé prosby nedbají
a dál si líně tikají
vztek ve mě rychle kyne
na hodiny tak zlomyslné
stokrát už mě napadlo
rozkývat líné kyvadlo.
Proč delší je čas čekání
a ve dvou tolik uhání?
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: Vanilková Ninja, pamp_elka, Kett, Niky88, CULIKATÁ, TetaKazi, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)