Už se vzchop!
Anotace: Další pesimistické verše ... omlouvám se za vulgaritu.
Řeknu vám kousek smutného příběhu
o tváři tak bledé, že zanikla ve sněhu
A jak stopy smogu, kruhy pod očima
Na hromadě netknutého jídla,
nechala ležet svoje křídla
Zůstat andělem byla by dřina
I když se nehýbe, mizí v dáli,
bojí se, že se zase spálí
Proto je raději chladná a kamenná
Život pokračuje beze změny,
vyčerpaná padá k zemi
A ví moc dobře, co to znamená
Nepřizná to, a tak křičí
"Já vás mám všechny v piči!"
O pomoci slyšet nechce
Touží mít ty iluze z minulých let,
mohla by je vybojovat zpět
Ale vzdává se příliš lehce...
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, dark evelyn, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (3)