Vzkaz pro Magoora
Anotace: jak mám popsat asi popsat pocit?se*u na Anotaci
Magoore drahý příteli,
začínám šílet smutkem,
naději mi uzamkli..
chtěj označit ji křížkem.
Čekám snad ustojím dobu,
zažiji tvé knižní vydání,
stojím na vlastním hrobu,
rychlé zdá se-padání..
Tak snad neskončím jako Max
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: Niky88, Martin_Zek, Kokonut, ilona, Kajaro, carodejka, Iv, 666 Idiot MCR, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)