V plazme..
V plazme sa ukryjem pred sivým slovom ´nie´
polnoc nech odbije na pravé poludnie
nikdy sa nezrieknem Slnka pred mohylou
ležať v nej by sa mi najmenej hodilo
vlhký chlad hrobky, to nie je nič pre toho
kto v prachu Zeme stôp zanechal nemnoho
letecký akrobat, vrhač hviezd, kaskadér
nebudem v zúfalstve skákať do čiernych dier
ani nič nenechám náhode napospas
poletím strmhlav tmou s rýchlosťou nadoraz
kým ju neprerazím, zábrany nemám, chcem
zvládnuť i nemožné, dopadnem zle, to viem
kocky sú hodené, už mi nič nebráni
hlavou nepokrúti len hrobár nestranný..
- ak takých niet, hm, nuž je mi to ľúto
no a Ty? máš zlosť na báseň takúto?
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, mademoiselle secret, hašlerka, Psavec, ta.cupka., labuť, Divoženka1, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)