Anotace: Negativní báseň, která je psána kvůli lásce - která nějak nemá čas, aby mě také navštívila...
Láska je Úsvit za noci,
Cit, jenž sladce zraní ...:-)
Síla dech beroucí,
jasná to Hvězda ranní!
Neztrácej Naději:-) St.
15.09.2016 16:23:43 | Tvořilka Lenka
Jojo, dneska v sekci "smutné" za týden "o sexu". Známe tyhle básníky. :o)
02.10.2010 01:08:00 | hauskaa
Však ono to přijde a zatím hlavu hezky vzhůru a koukat se kolem sebe, i když občas není nic k nalezení, přijde chvíle, kdy to tak bude a na tu se musíme těšit a ne zoufat i když to někdy dost bolí. Hodně štěstí a hlavně i té lásky. :)
26.09.2010 20:30:00 | Sýkorka07
Snad to bude už brzy... Už bych si rád vyzkoušel psát i zamilované pozitivní básně :)
26.05.2010 20:40:00 | Don Darko