Utápím se ve svém vzdechu!
Anotace: Dlouho o Tobě nic nevím příteli, chybíš mi :-(
Kde jsi lásko?
Kam ses jen mi ztratil?
Bez Tebe,
jako svět by se mi hroutil!
Kam jsi zmizel,
tak z nenadání?
Prázdno mám
a pusto je i v mých dlaní.
Srdce běduje si
v samotě,
opuštěné, pochoduje
v žebrotě.
Bez Tebe se nemám
vůbec na co těšit!
S Tebou jako by
se můj život začal lepšit!
Ale není Tě vidno,
ani slechu,
utápím se ve
svém vzdechu!
Ach... lásko tak
moc mi chybíš,
a tou nejistotou
mě i hubíš!
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, Mbonita, synanceia, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)