Tonu
Anotace: ...mám ráda smutné básničky...navíc neumím psát veselé věcičky...
Jak tonoucí se stébla chytá,
tak já se chytám Tebe.
Však Tvá ruka uhybá
a Tvůj pohled zebe.
Lokám vodu špinavou
a plácám kole sebe.
Moje sny odplavou.
Můj mozek ví - zle je.
Srdce mé se brání.
Můj hlas ječí.
Tvá pomoc však není k mání.
Zmlkla jsem, má ústa mlčí.
Ticho léčí.
Ve vodě špinavé, plave tělo něčí.
Přečteno 277x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, Alfie, labuť, Psavec, CORONATION, Květka Š., Sweet KiWi, WAYWARD, Agniezka, synanceia, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)