Anotace: Existuje něco jako šestý smysl, intuice atd? Má se člověk svými pocity řídit, i když rozum káže jinak?? Nechávám to na vašem zvážení.
Na intuici dávám čím dál víc...a díky ní i v bolesti prozářím líc...věřím...
07.06.2010 18:33:00 | toužím.jít.dál
Podvědomí k nám určitě promlouvá! Většinou však nejasně, takže dost často pochopíme až když je pozdě. Ale i já se snažím svým šestým smyslem řídit;-)
05.06.2010 03:30:00 | Kokonut
čtení mezi řádky je někdy nesnadné.. když pochopíš povzneseš se víš..
02.06.2010 21:32:00 | zelená víla