Anotace: ...
Opravdu chmurné dílko... nadůvěra druhého bolí, je to zklamání, pokud existuje pravda... ale jen málo kdo ji dokáže přijmout, pochopit. Bohužel. :o( Odrazit se ode dna jde někdy ztěží, ale ještě stále jsou malé krůčky, které nám pomáhají šplhat, byť jen tvořené maličkostmi...
03.06.2010 07:18:00 | NikitaNikaT.
Krásná princezna se odrazí
radost nad smutkem zvítězí
a bude zase dobře.
02.06.2010 17:27:00 | CULIKATÁ