Přechozená chřipka
Anotace: Malý červík, který mi hlodal v hlavě, až prostě musel ven...
zima už plíživě odtekla
do lahví levné vodky
a pod oloupanou etiketou
se sněžnými medvědy
chladí rozpálená srdce
jen usb sněhulák ještě neroztál
a na chodbě jsou ještě zimní boty
jsou zkrátka věci které nic nezmění
ani pár velkých panáků
ani přechozená chřipka
a dobrá máma
je jen jogurt
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, ziriant, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)