Chtěla jsem
Anotace: jen poprosím o komentář:)
Chtěla jsem milovat,
nebylo koho.
Chtěla jsem žít,
nebylo už proč...
Sedím v okně, do tmy koukám,
hvězdy zhasly, měsíc za mrak se skryl.
Mě vzpomínky jen zbyly
na toho kdo tady kdysi byl.
Pak odešel, svět se změnil.
Bolest vstoupila do srdce,
a ostří na ruce...
Chtěla jsem se smát,
nebyl důvod.
Chtěla jsem žít,
vážně jsem chtěla...
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Neff, Zorenka Ježková, Divoženka1, Házté, Strixa, Agniezka, PoeziGirl, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)