Stesk
Anotace: Báseň o skutečném smutku.
Stojím u okna a je mi smutni velice,
tečou mi slzy, když vidím, že je smutno i tvé mamince.
Miluji tě stále a ty to víš,
škoda jen, že už to nevidíš.
Myslím na tebe každou noc,
kéž by moje láska měla čarovnou moc.
Chci aby jsi se vrátil,
a svou lásku mi oplatil.
Jenže to už bohužel nejde,
co na tom vlastně ještě sejde?
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák, Agniezka
Komentáře (0)