Na rozloučenou
Vyždímán až do sucha,
vyšťaven a prázdný,
hledám kdesi zas a znova
své stříbrné hvězdy.
Odzbrojen až na kůži,
oloupen a chudý,
hledám kdesi zas a znova
své stříbrné hvězdy.
Bez srdce již nelze víc
najít štěstí, lásku, cit.
Zemřu kdesi opomenut,
nechci vidět hvězdy svit.
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)