Už nebuď smutná
Anotace: To nelze ani mávnutím kouzelného proutku...jen víš...rve mi tvá bolest srdce
Vnímám tvůj žal
víc než je nutné
proto jsou verše
docela smutné.
Přes žluté slunce
mlhavý závoj
v hlavni pistole
poslední náboj.
Do světa vykřič
bolesti duší
andílek zlomil
šípy i s kuší.
Však jednou slepí
natáhne tětivu
zas modrá obloha
na vlnách přílivu.
Přečteno 1105x
Tipy 18
Poslední tipující: wendy.poezie, bird225, labuť, aura0, Jiná, Květka Š., Kapka, malá slečna, Mates.21, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)