Prosím, pomiň
Anotace: Zima po celým těle, občas i křeč...
Zima po celým těle,
občas i křeč,
ležím tu osaměle,
už asi nemám řeč.
Já jsem se provinil,
prosím, na všechno pomiň,
poslední nádech jsem učinil,
a řekl jen promiň...
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)