Anotace: ...
Černý květ v barevný těžko se promění,
a člověk žije někdy v tomto domnění...
...černý květ dokáže pohladit,
člověku sílu znovu navrátit.
Není to jen smutná,
ukáže jednou cestu
i to, jak život chutná...
28.06.2010 10:33:00 | NikitaNikaT.
V lidském moři ...
.
*
Esperantem noci
zní těla snových žen
a muži, osamělí plavci
na svých bárkách
vyklepávají SOS
Save Our Souls …
Harémy přetékají
těly odalisek
spojených
v univerzální ženu
milují samy sebe
Sultány nenaplněny
a boky lodí
sevřené
mořem písku
čekají
na příznivý vítr
v přesýpacích
hodinách …
*
16.06.2010 17:34:00 | HarryHH
krásné dílko ST.
16.06.2010 12:42:00 | xoxoxo
... černá růže paní ... to je prevít ...
***- ... to "ONA" Vám rozbila pračku ... :-))
15.06.2010 17:13:00 | HarryHH